Waarmee kunnen we U helpen!

Altijd voldoende capaciteit

Uw wenst uw innovatieve doelstellingen realiseren, echter u loopt tegen het feit aan dat er tijdelijk onvoldoende capaciteit is om uw projecten tijdig op te leveren. Wat heeft u nodig om die doelstellingen wel te bereiken en de continuïteit van het bedrijf te borgen?

Met ons team van ervaren professionals werken we dagelijks bij onze klanten op locatie om hen te helpen om die cruciale doelstellingen te bereiken.

Altijd voldoende capaciteit


Altijd de juiste expertise beschikbaar

U bent volop bezig met innovatieprojecten, echter wenst u nu iets doen met materialen en /of productietechnieken die u nog nooit heeft toegepast. De kennis en ervaring is niet “aan boord” maar u wilt wel door.

Binnen ons team is heel veel ervaring aanwezig over de diverse toepassingen van vele materialen en productietechnieken. De kans is groot dat een van onze mensen u kan helpen.

 

Herkent uw een van deze scenario’s

U kunt een beroep doen op onze mechanical engineers, product ontwerpers, lead engineer en analisten. Allen met een HTS en/of TU achtergrond. Daarbij zijn ze zeer bedreven met diverse CAD-pakketten (o.a. SolidWorks en Creo). Die ervaring gecombineerd met hun constructeurs skills maakt dat u door kunt met uw projecten zonder tijd te verliezen. Zij voeren zowel zelfstandig als in teamverband projecten uit. Van eenvoudige projecten tot multidisciplinair en complex. 

Herkent uw een van deze scenario’s of heeft u een andere hele specifieke vraag, graag komen we met u in contact om de mogelijkheden te bespreken om u weer verder op koers te houden.

 

   Bellen   Whatsapp